Wordpress Blog

State-of-the-art blog platform

Wordpress is een state-of-the-art blog tool en kan bovendien gebuikt worden voor de creatie van eenvoudige websites. Het pakket blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid, en is steeds voorzien van de laatse technologische snufjes. Wordpress beschikt over meer dan 4000 plugins, waarmee we het pakket naar uw wens kunnen uitbreiden.

Waarom kiezen voor Wordpress?

n1_50x50

Wordpress pages

Met de functie Pages kan u ook niet-blog content gaan creëren en beheren. Zo laat Wordpress toe om binnen dit pakket een volledige website uit te bouwen: pagina''s voorzien van teksten, illustraties, downloads, ... Pages kunnen een eigen templates gebruiken. Ook subpagina''s kunnen voorzien worden.
n2_50x50

comments

Als website beheerder kan je kiezen of bezoekers mogen reageren op blogposts. Dit kan per blogpost afzonderlijk bepaald worden. Met Trackback of Pingback kunnen reacties op externe websites bijgehouden worden.
n3_50x50

trackback & pingback

Wordpress volgt de trackback en pingback standaarden. Dit maakt mogelijk om gerelateerde blogs en/of reacties op andere websites aan elkaar te gaan linken
n4_50x50

registratie van gebruikers

Wordpress biedt een registratiesysteem aan, waarmee gebruikers zich kunnen aanmelden en een profiel gaan bijhouden. Dit laat u toe om reacties op blogposts enkel te voorzien voor geregistreerde gebruikers. U kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen bepaalde blogposts enkel te gaan aanbieden aan geregistreerde gebruikers.
n5_50x50

workflow

Wordpress voorziet in het splitsen van gebruiksrechten. Zo kunnen bepaalde gebruikers enkel draft versies van post publiceren. Andere mogen dan weer op de live site publiceren. Er kunnen tot 10 gebruikersprofielen gecreëerd worden.