Joomla! CMS

De kracht van eenvoud!

Joomla! is een ideaal systeem voor eenvoudige webprojecten. Joomla! werkt zeer intuïtief en biedt een enorm gebruiksvriendelijke interface.

Het CMS is snel en eenvoudig op te zetten. Het wordt daarom vaak gebruikt door bedrijven die in huis een eigen website willen gaan ontwikkelen. Het systeem is gemakkelijk uitbeidbaar dankzij het grote aanbod aan extenties.

Waarom kiezen voor Joomla! CMS?

n1_50x50

content management

Joomla! werkt met artikels. Dit zijn de bouwstenen van een webpagina. U kan artikels creëren met gebruiksvriendelijke WYSIWIG-editors. Administrators kunnen deze artikels archiveren of indien nodig verbergen. Bezoekers kunnen op de website artikels delen, raten, afdrukken als pdf, ...
n2_50x50

menu manager

De menumanager controleert de volledige site structuur in Joomla!. U kan hiermee nieuwe pagina''s aanmaken in de navigatie, pagina''s verplaatsen, subpagina''s aanmaken, enzovoort.
n3_50x50

language manager

Joomla! ondersteunt meertalige websites. Zowel de frontend als de backend kunnen in meerdere taalversies aangeboden worden, waaronder het Nederlands.
n4_50x50

template manager

Door middel van templates geven we uw site een gepersonaliseerde look & feel. Templates worden telkens op maat van de klant ontwikkeld.
n5_50x50

polls

Dankzij de poll-module kan u meer teweten komen over uw gebruikers. Met deze module kan u verschillende types van vragen creëren: open vragen, multiple choice, ... De resultaten van uw enquête kan u via flexibele rapporten raadplegen en exporteren.
n6_50x50

search

Bezoekers kunnen de content van de website doorzoeken, CMS gebruikers hebben een zoekfunctie voor de backend van de website.
n7_50x50

usermanagement

Joomla! bevat 9 voorgedefinieerde gebruikersprofielen, welke u onmiddellijk kan gebruiken. Elk gebruikersprofiel bevat andere permissies op vlak van publicatie, toegangsrechten en administratie.