.INFO domeinnaam

.INFO domeinnaam

Iedereen kan een .INFO domeinnaam extensie registreren. Een domeinnaam moet wel aan een aantal specifieke voorwaarden voldoen. Het minimum aantal karakters van een domeinnaam is twee en het maximum drieënzestig. Een domeinnaam kan bestaan uit letters, cijfers en een minteken(-). Een domeinnaam kan echter niet starten met een minteken.

Sinds 2000 is het mogelijk om een domeinnaam met de extensie .INFO te registreren. Momenteel zijn er meer dan vijf miljoen domeinnamen met de extensie .INFO geregistreerd. Hoewel de extensie .INFO over het algemeen gebruikt wordt voor instanties en bedrijven die informatievoorziening als voornaamste doel hebben zijn er in principe geen voorwaarden om een domeinnaam extensie .INFO te registreren.

.INFO domeinnaam registreren bij IS-Hosting

Als u graag een domeinnaam met de extensie .INFO wilt registreren, kan IS-Hosting u hierbij helpen. U betaalt voor de registratie van een domeinnaam een jaarlijks registratie bedrag. Vul uw gewenste domeinnaam in, in de domeinchecker. U krijgt dan een lijst te zien van de beschikbare domein extensies. Het is ook mogelijk om meerdere extensies voor uw domeinnaam te registreren. Selecteer in het overzicht de domein extensies die u wilt registreren.