.COM domeinnaam

.COM domeinnaam

Er zijn een aantal specifieke voorwaarden waar uw .COM domeinnaam aan moet voldoen. Er geldt een minimaal aantal karakters van 2. Het maximaal aantal karakters is 63. Het is toegestaan om numerieke domeinen vast te leggen, u kunt dus bijvoorbeeld een domeinnaam van een jaartal vastleggen. Domeinen mogen niet beginnen of eindigen met een streepje (-).

Een domeinnaam met de extensie .COM was oorspronkelijk bedoeld voor commercieel gebruik, maar in principe kan iedereen ze registreren. Zo zijn er ook veel non-profitorganisaties of instellingen die een domeinnaam hebben laten registreren met de extensie .COM. De extensie .COM is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de meest gebruikte extensie.

.COM domeinnaam registreren bij IS-Hosting

Wanneer u een domeinnaam wilt gebruiken voor een commercieel doeleinde is het aan te raden om uw gewenste domeinnaam met de .COM extensie te laten registreren. De extensie .COM is internationaal georiënteerd en hierdoor snel en gemakkelijk te vinden op het internet. U kunt uw domeinnaam met de extensie .COM registreren bij IS-Hosting. Wanneer u een domeinnaam wilt registeren, betaalt u hiervoor een jaarlijks registratiebedrag. Wilt u weten of uw gewenste .COM domeinnaam nog beschikbaar is? Vul uw domeinnaam in, in de domeinchecker en u krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies.