.DE domeinnaam

.DE domeinnaam

Een. DE domeinnaam wordt voornamelijk geregistreerd door bedrijven of personen die zich richten op de Duitse markt. Een .DE domeinnaam kan door iedereen worden geregistreerd. Een domeinnaam moet bij registratie wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Er geldt een minimum van twee en een maximum van drieënzestig karakters. Domeinnamen mogen niet beginnen met een minteken.

.DE domeinnaam registreren

Wanneer u een domeinnaam laat registreren met de extensie .DE bereikt u een groot publiek. De .DE extensie is namelijk de meest populaire extensie na de .COM extensie. Welke domein extensie u wilt registreren kunt u zelf bepalen. Het is ook mogelijk om uw domeinnaam te registreren met meerdere domein extensies. Dit kunt u aangeven in het besteltraject. Vul uw gewenste domeinnaam in, in de domeinchecker. U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Hier kunt u de domein extensies selecteren die u graag zou willen registreren.

.DE domeinnaam registreren bij IS-Hosting

U kunt uw gewenste domeinnaam met de extensie .DE registreren bij IS-Hosting. U betaalt hiervoor jaarlijks een registratie bedrag. Bekijk nu of uw domeinnaam nog vrij is en registreer vandaag nog.