.EU domeinnaam

.EU domeinnaam

Een .EU domeinnaam kan worden vastgelegd door een bedrijf dat staat ingeschreven in de EU. Elke persoon of organisatie binnen de Europese Unie komt in aanmerking voor een. EU domeinnaam. Er zijn enkele voorwaarden waar een domeinnaam aan moet voldoen. De domeinnaam dienst minimaal twee en maximaal drieënzestig tekens te bevatten. Een minteken is ook toegestaan, dan moet het staan tussen twee cijfers of letters.

De extensie .EU is vooral ideaal wanneer u het hele continent Europa wilt bereiken met uw website. .EU domeinnamen worden uitgegeven door The European Registry of Internet Domain Names (EURid).


.EU domein registreren

U kunt bij IS-Hosting uw domeinnaam met de extensie .EU registreren. U betaalt hiervoor jaarlijks een registratie bedrag. Het is ook mogelijk om uw domeinnaam in meerdere extensies vast te leggen.

Website maken

Wanneer u een website wilt maken op uw domeinnaam dan heeft u hiervoor een hosting pakket nodig. Met een hosting pakket plaatst u uw website online zodat deze door iedereen via het internet te bereiken is. IS-Hosting biedt vier verschillende hosting pakketten aan. Welk hosting pakket het beste bij u past is afhankelijk van uw wensen en behoeften voor uw website.