.NET domeinnaam

.NET domeinnaam

De extensie .NET staat voor ‘Netwerk’ en is oorspronkelijk bedoeld voor netwerk doeleinden. Nu worden domeinnamen met de extensie .NET voor allerlei doeleinden gebruikt en is het voor iedere particulier mogelijk om een domeinnaam met de extensie .NET te registreren. Wanneer u als netwerkbedrijf een website heeft is het ideaal om voor de extensie .NET te kiezen. De extensie .NET bestaat sinds 1985.

Voorwaarden domeinnaam

De domeinnaam moet aan een aantal voorwaarden voldoen. De domeinnaam met enkel uit cijfers en letters bestaan en eventueel een minteken. Echter mag de domeinnaam niet beginnen met een minteken. Een domeinnaam dient uit minimaal twee en maximaal drieënzestig tekens te bestaan. .NET domeinnaam registreren bij IS-Hosting

U kunt uw gewenste domeinnaam met de extensie .NET eenvoudig bij IS-Hosting bestellen. U betaalt hiervoor jaarlijks een registratie bedrag. Vul uw gewenste domeinnaam in, in de domeinchecker en u krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Wanneer u uw domeinnaam wilt registreren met meerdere domein extensies kunt u dit hier aangeven.