Wat is IS-Cms

IS-Cms is een ideaal;

Een Content Management Systeem is een applicatie dat speciaal ontwikkeld is om er voor te zorgen dat u als klant de inhoud van uw eigen website kan onderhouden en beheren.

Wij houden bij wat welk CMS kan. Middels deze kennis kunnen wij u het meest bij uw wensen passende CMS adviseren/aanbieden.

Er zijn honderden bedrijven die het wiel keer op keer opnieuw uitvinden met alle gebreken die hier uit voort vloeien. Het maken van een goed CMS gaat niet over één nacht ijs. Daarom hebben wij er voor gekozen om een brede kennis hierin op te bouwen en gebruik te maken van de doorontwikkelde Open Source CMS-en.

Wat kan IS-Cms voor u betekenen?

 • Een goed CMS draagt bij aan flexibiliteit, kostenbesparing en actualiteit. En vooral ook aan uitstraling. Het verbetert de informatievoorziening via uw website en daarmee, als het om een bedrijf gaat, uw concurrentiepositie. Het helpt uw doelstellingen te verwezenlijken en u voert zelf de controle. Bovendien zijn de kosten en opbrengsten overzichtelijk met elkaar in verband te brengen.

  U moet actualiseren. U bent online, logt in, selecteert de pagina en de tekst die u wilt aanpassen, u voert de wijzigingen door, en klaar: de website is aangepast. Geen ingewikkelde handelingen, geen code, geen ftp (zegt dat u iets...?). Werken vanaf elke computer met internetverbinding, waar ook ter wereld.

  Een goed CMS kent eigenlijk twee winnaars: de eigenaar van de website en de bezoeker.

Een CMS maakt het leven op vele vlakken eenvoudiger

  • U bent niet langer afhankelijk van de webdesigner om de teksten in uw website aan te passen.
  • Inhoud kan op elk moment aangepast worden, dag en nacht. Dit is erg belangrijk wanneer uw website een communicatiekanaal is.
  • U kan er zelfs voor zorgen dat bepaalde mensen maar bepaalde stukken van de site mogen aanpassen.
  • Het CMS zorgt ervoor dat alle pagina''s consistent zijn in vormgeving, look & feel.
  • De vele andere mogelijkheden zorgen er mee voor dat uw website kan groeien in dezelfde tred als uw bedrijf groeit.

Open Source

 • IS-Cms onderscheidt zich door het gebruik van bestaande licentievrije "Open Source" CMS-en en is daarom veelal goedkoper dan de concurrent. "Open Source" software biedt u meer zekerheid en continuïteit tegen lagere operationele kosten.

  IS-Cms maakt gebruik van: MySQL en PHP. Deze technieken bieden passende oplossingen op het gebied van complexe en eenvoudige webapplicaties. Dankzij deze techniek is IS-Cms in staat tegen scherpe tarieven iedere oplossing op maat te leveren.